Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Oppdatering Vixen og ny PBGV – JaktAsle Bloggen

Oppdatering Vixen og ny PBGV

Det er gjort store forberedelser i forhold til fremtidig jakt, ikke bare årets jakt men forhåpentligvis flere sesonger. Bestilt Sako er på vei fra Sverige, faktisk ankommet Finland i følge pakke sporingen. Valget av montasje falt etterhvert ned på Sako sine egne Optilock baser og ringer.

Bestilling av kikkertsikte har vært problematisk, tydlig at det er restriksjon på salg av Trijicon ut av USA. Først bestilte jeg til adresse i USA for privat vidrefrakt, men betaling med norskt kreditkort gav selger indikasjon på at kikkerten skulle fraktes ut av USA uten godkjent exporttilatelse. Levering direkte hjem ble derfor valgt ved neste bestilling, noe som medfører en telefonsamtale med informasjon om at det tar en måned å skaffe eksporttillatelse!!! Men bestillingen står, dog blir leveringen noget forsinket. Dessverre medfører dette også påslag av avgifter, men uansett billig i forhold til innkjøp i norden. Første skuddene må nok derfor avfyres med lånt Zeiss fra Mausern!

Gevær og kikkert vil helt sikkert være følgesvenn på jakt flere år fremover. MEN en betydelig mer krevende og forhåpentligvis også givende følgesvenn er også bestilt – Petit Basset Griffon Vendeen født den 25.2.2011. Levering blir forhåpentligvis midt i mai og da skal hundegården være klar. Gleder meg til første egne hund, med all jobb det medfører. Bilde av hele kullet to uker gamle:

Første bilde, og helt sikkert ikke siste av bloggens fremtidige stjerne. Blir forhåpentligvis en morsom lærerik sommer og en høst fylt av variable opplevelser. Nå gjelder det å finne et passende navn…

2 kommentarer til «Oppdatering Vixen og ny PBGV»

  1. Hej Asle! jag ser du har lite på gång,roligt 🙂
    Fina valpar alltid spännande med en ny hund i skogen. Lycka till….

  2. Takk for det. Trenger alle mulige lykkeønskninger! Blir nok meget begrenset med kjøpejakt i år, men må forsøke vake litt vildsvin…

Det er stengt for kommentarer.