Årets første bilder fra Jaktasle-1

Jaktasle-1 er igjen utplassert i Jaktboss sine skoger. Alltid moro å se litt bilder fra de dype skoger, og to elgokser og to hjorter er fanget på kamera. En av elgene har en stygg skade på ene frambeinet, og må ha hatt en smertefull opplevelse. Ser ut som beinet på en måte har vridd seg. Et helt klart avskytningsdyr. I fjor skjøt jeg jo en elgokse med skade på bakbeinet, hvor er det dem skader seg tro? Har vel ikke vært isføre å snakke om i år?

De to hjortene er hyggelig besøk, og jeg tipper at det er hinden og fjorårets avkom.

I morgen blir det henting av hunden, og det blir spennende.

2 kommentarer til «Årets første bilder fra Jaktasle-1»

  1. me må ha ein halt ælj i terrenget så asle får ett lett skudd… skaden ser ikkje bra ut,å heile æljen ser ut t å være ekstra mager, spesiellt på høgre side… emil så føre seg ei æljjakt i mai når han så bildene….

  2. føler det er min plikt å skyte den så den slipper å lide. det er en drittjobb men jeg er ikke redd for å ta i et tak

Det er stengt for kommentarer.