Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Hmmm – JaktAsle Bloggen

Hmmm

Fikk se en hare idag, närme en viltåker som trenger litt mer tid. Var jo på tur med Albin og vi gikk jo selvsagt bort til der haren hadde hoppet, men det ble en liten nedtur. Han viste null interesse, så håper jo at det fordi den er veldig ung enda. Mye mygg og en utålmodig tredjemann gjorde at det ikke ble tilbragt mye tid på platsen. Men blir vel ikke mange dagene för jeg smörer meg godt med myggmiddel og tar med Albin en tur alene…..

Ellers er det vel verdt å nevne at gamlekatten hadde et möte med en huggorm på torsdag. Huggormen fant vi död utenfor döra-  katten kom unna med bitt i bein og tunge. Litt medisin og den kviknet til igjen i löpet av natten. Idag har den hatt fest på store feite mus fra nyslått åker ved siden av.

2 kommentarer til «Hmmm»

  1. Ny hare observert på morgenpromenaden idag… Snusa litt i sporet ihvertfall, men måkene som gikk på åkern var også spennende…

  2. burde være muligheter der som det er studd av hare. da kommer det vel bare ann på tålmodigheten din. husk på at han må finne sporet selv, hvis du peker så blir han fort vant til det.

Det er stengt for kommentarer.