Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 JaktAsle-2 – JaktAsle Bloggen

JaktAsle-2

Jepp, nå ligger det et nytt kamera på Posti og venter på å bli hentet. Jeg får ikke satt det ut i drift før mot slutten av måneden, men mottok testbilde på mail. Det er fra en Scoutguard 550M – dvs som sender bilder til mail og mobiler. Alt er satt opp fra leverandøren og ser ut til å fungere, med unntak av mms til norsk telefonnummer.

I tillegg lagres selvsagt bildene på minnebrikken. Nå gjennstår det bare å finne et passende sted å plassere ut kameraet. Og kjøpestedet er som det fremgår www.eranetti.fi. I tillegg ble det kjøpt inn bipod og hørselskydd. Bipod for at skytte på rev skal bedres, mens hørselskyddet mest blir for å teste ut (syntes prisen var så bra!).

Siste tur med Albin før avreise var igjen positiv. En ivrig letende hund som våger å undersøke ting på egenhånd. Vi skremte en elg (hørte den løp avgårde), Albin hørte den og løp etter for å undersøke. Ble borte et par minutter, og kom på bakspora tilbake. Ingen bjeffing og kanskje like bra det. I kveld har han vært på valpekurs og lært at han ved å sitte stille kan få masse godis!!!