Hareskit men ingen hare

Etter gårsdagen fine opplevelser var det litt forventninger til dagens jakttur. Overskyet med regn i luften og ca 7 grader. Trodde dette skulle väre perfekte forhold, men tydligvis ikke. Albin fant lite lukt og var kun et par tre jerper som fikk höre det. Flere steder så jeg mye hareskit

Mulig det blir litt mye med to dager på rad for Albin. Spesielt siden han tok seg skikkelig ut igår.

Blir derfor ikke noe jakt i morgen! og satser heller på en super-söndag.

NB! Jakttiden for jerpe sluttet 31.10 her i Finland. Ellers ville det nok blitt en liten mumsbit idag! Godt det er mye jerpe igjen etter jakta er slutt. Blir å jakte litt mer etter den neste år – uten hund:)

En kommentar til «Hareskit men ingen hare»

  1. Ja det låter som han behövt lite vila idag. Det blir säkert en supersöndag som du säger. Älgjakt imorgon fast min förskylning inte är ok. En stund kan jag nog sitta på pass 🙂

Det er stengt for kommentarer.