Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Jaktasle ingen pelsjeger – JaktAsle Bloggen

Jaktasle ingen pelsjeger

Liten tur med Albin i dårlig vär idag. Plussgrader med ganske mye vind og småregnet har det gjort hele natten og morgen. Ble avstumpet veldig, siden jeg hadde glemt å slå av Astro halsbåndet. Derfor ble vi uten ström ganske tidlig. Tok det derfor som en skogstur.

Reven ble forsökt flådd idag…. det var noe jeg ikke kunne. Veldig tynt skinn og lagde vel 10 hull bare på ene bakbeinet. Andre gikk noe bedre kun fem hull. Svansen fikk jeg heller ikke bra til. Derfor ikke noe skinn som er tatt vare på, men skallen ligger i frysen og skal kokes. Trodde jo ikke reveskinn var så tynt (mulig skarp kniv), men nesten som en hare jo!. Liten var den uten pels og nå ligger alt nedgravd i skogen – med Jaktasle-2 som vakt.

Emil og Jaktboss var på rådyrjakt med Rattata, med suksess. Dvs ihvertfall for Jaktboss som med et glimrende skudd skjöt et bukkekje. Dessverre ikke losdyret, som Rattata skuffende slapp etter en og halv runde. Ingenting galt med fysikken og en 2 år gammel drever som gir seg etter 15-25 minutter tyder på svak psyke, eventuelt manglende jaktlyst tror jeg. Synd men sånn er det noen ganger.

Årets andre for Jaktboss, gratulere med det. Bilde på rådyret:

4 kommentarer til «Jaktasle ingen pelsjeger»

  1. begge deler vil jeg tro, så rattata henger i en skikkelig tynn tråd. når ringen går inne i terrenget er det ingen grunn til å slippe. jaktboss er i flytsonen med nok et perfekt skudd. og det beste er at det tilsammen ble sett 5 forskjellige rådyr

  2. Albin tyckte säkert om att bara ta en tur i skogen. Han kom ut i alla fall. Jag har strul med min handenhet på Garmin. Den tappar på 200 m och ibland fryser den bilden helt. Måste ringa dem.

  3. Ein feit å fin killing på 11 kg. Bra rådyrterreng, men store minuser for endel turgåere og uhyggelig mykje buskas, men når d e rådyrtomt heime så… veldig fornøgd m ståendeskuddet på 40-50 m hold….

  4. Din fråga: Det är ju lite olika beroende på hunden. Att de söker ut 200 m är bra. Då finns det möjlighet att få upp spår. Håller de sig inom 50 m är det inte så bra. Det är ju inget du kan lära en hund. Man får inte gå med hunden när man jagar in den. Bara att sitta på ryggsäcken och vänta tills de springer iväg. Tyra har ett bra sök. Ayla har blivit bättre.

Det er stengt for kommentarer.