Starten på innspurten

Tilbake i Finland og det ble en liten sving ut idag tidlig. Litt for tidlig ble det, siden både jeg og Albin var rastlöse. Mörkt der det ikke er snö og Astron var også litt trött. Men Albin sökte bra ut og fant harefot. Stötet litt på foten men etterhvert ble det ingenting utav.

Mot slutten fikk Albin los på noe! Tror mest på mårdhund for det var gamle spor etter det, og han var så sint i målet. Gikk ned mot vannkant etterhvert, umulig å komme närme med dagens före. Etter en 10 minutter gav Albin opp og kom tilbake.

Fin start på innspurten på årets sesong. Håper det blir bra jaktvär fremover slik at Albin får mange timer i skogen. Hadde värt moro med en julehare!

Han sitter fortsatt fint på kommando:

En kommentar til «Starten på innspurten»

Det er stengt for kommentarer.