Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Revejakt – JaktAsle Bloggen

Revejakt

Ble en liten tur med forsøk på å lokke rev i går kveld. Resultatet var lik null, men ganske så fint å sitte ute og se på at det blir mørkt. Det er jo lov å jakte rev hele året i Finland, kun med fredning av hunnrev med unger fra mai til august, så satser på flere forsøk.
Idag på veg til Norge så jeg en rev midt på et stort jorde. Vindstille, sol fra klar himmel og klokken ca halv ti. Voksen rev som snuser omkring noen rundballer på jakt etter en mumsbit. Hunnrevene er gravide og trenger nok mye mat nå.

Forresten må jeg reklamere for Baggen trekkbelte og hundebånd. Med et belte rundt livet som er elastisk og et elastisk kobbel blir det enda bedre på tur med Albin. Begge hender fri og bedre for Albin når han forsøker løpe. Blir stoppet litt mer forsiktig enn et «dødt» lærkobbel. Enklere blir det å løpe med han også, når veiene blir isfrie. Kjøpte dette hos Canis.no som etter litt tid leverte varene.

Må også komme med en liten kommentar angående «Hund tatt av ulv i Oslo». Komisk å se at begge sider av krigsgraven jubler. Tragisk når man begynner å tenkte på hva som kan være årsaken til at det skjer – men det får bli et eget innlegg.

En kommentar til «Revejakt»

  1. Bättre tur nästa gång ska du se. Ja, jag hörde av mina vänner ikväll som bor inte så långt ifrån Oslo ang vargen.De skulle kommit torsdag o hämta en valp men blir inte så, alla valparna hade tyvärr navelbråck. Går ju inte att avla på då han var tänkt till det.
    Här har ju många hundar gått åt under jakt mest men även tagna i deras trädgård.

Det er stengt for kommentarer.