Harehode

Hentet inn Jaktasle-2 idag, har jo kommet noen bilder fra skogen. Bare hare å se på kameran, men i snöen omkring er det mye rådyrskit.  Ingen ferske spor etter rådyr, men det luktet nok litt av et eller annet der. Albin var nemlig med og ble veldig ivrig, han fikk også spist litt hareskit.

Av bildene er det ikke så mye spennende, men synes denne var litt kul

Snöen i skogen er skikkelig råtten, men var godt å gå litt utenfor veien igjen. Så forresten en skogshare på tirsdag natt også, hoppet over veien når jeg kom kjörende. Moro å se litt dyreliv, det var ikke så langt unna der jeg så reven midt på dagen. Go haren!!

En kommentar til «Harehode»

  1. He he som vår bild vi fick på grisen, öron. Du får väl träna Albin med spår och lydnad nu när jaktsäsongen är över. Eller ska du till Sverige igen…En av mina norska vänner skall åka framöver…lite mer norr i Småland än du var…

Det er stengt for kommentarer.