Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Nye oppdagelser og bilder fra Puttåsen – JaktAsle Bloggen

Nye oppdagelser og bilder fra Puttåsen

Duskregn idag, men Albin må likevel luftes. Egentlig ganske så passe med regn, og mye dyr å se idag. Först to kull med andunger i et dike ved siden av veien. Moren forsökte sannsynligvis å få dem til å ligge stille, men det gikk ikke. Derfor ble alle avslört pga dårlig oppdragelse, må skjerpes inn dersom dem ikke skal bli revemat.

Senere på turen så jeg en bever, liten sådan så tenkte også på bisamrotte – men må ha värt en bever. Fikk et bilde med mobilen, men det ble dårlig.Gjemte seg i sivet uten å plaske med halen… hmm..

Neste dyr ut var en ganske så fersk felthare, som satt å ordnet pelsen midt ute på en nyslått åker. Albin fikk ikke sett den för den klemte seg ned og lå stille. Ikke noe lukt heller så da ble det ingen lyd. Lysten til å slippe Albin var merkbar…..

Nye bilder fra Jaktboss idag også. Annonserte nytt dyr og velsignelse av elg.

Velsignelsen

 Nytt dyr…

Neps.. han har värt med för, men aldri så blid!

Derimot er denne flotte hjortekalven ny.

 I tillegg elg og hjort på samme bilde. Nice….

Litt sugen på å pröve jaktlykken nå i kveld. Dersom det klarner opp kan man ut å lokke event skremme litt rev.

2 kommentarer til «Nye oppdagelser og bilder fra Puttåsen»

Det er stengt for kommentarer.