Kjempespets!

Spetsene i Jaktboss sitt terreng fortsetter å vokse. Synes den ene nesten er i overkant lange til å väre spets, men ingen spor til takker har blitt oppdaget.

Rådyrjakta går trögt, men venter bilder hvilken dag som helst nå. En bukk på jordet ble spart, og det var tydligvis bra for den förte genene vidre senere på dagen.

Albin fikk sin förste trimtur med meg på sykkel idag. Blir litt mer fart for han, enn at jeg löper. Full speed förste 300 meterene. Roet seg ned etterhvert heldigvis og fikk en fin tur. 9 dager igjen til halsbåndet tas av og byttes ut med Garmin, enda 12 dager til kamera byttes ut mot våpen. Bestilling til Eurooptic.com sendt idag og fikk beskjed om at varen sendes mandag. De har levert kjapt för og satser på det samme igjen.

En kommentar til «Kjempespets!»

Det er stengt for kommentarer.