Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Drömmestart – JaktAsle Bloggen

Drömmestart

I dag var det endelig dags, Albin skulle slippes lös. Var ikke beste oppladning med en tilnärmet våkenatt pga to småkryp, men premiär er premiär.

Var ikke ute för 0715 og det var klarvär og svak vind. Hadde ikke den störste troa, men regnet med at Albin skulle få kost seg litt med å löpe lös. Det gjorde han, og etter litt famlende start begynte han å lete. Ikke de store utslagene, maks på 75 meter för han gjorde retur til meg.

Fant rådyrfeiinger og trodde kanskje det skulle väre en mulighet. Plutselig ser jeg han öker farten over en liten höyde. Han hyler til og det er ikke stöting på fot. Grov i målet, og intens. Siden hagla er byttet ut med Canon så er jeg så smart at jeg bytter til sport på innstillingen.

Losen går ned mot en grusvei, nei nei her blir det vel stopp. Men ikke det nei, litt roting men det beveger seg og nå på vei tilbake….. Ser en liten brun sak mellom blåbärrisene, og der midt i alt kommer en liten hare på 10 meter i full speed. Er det mulig….. Opp med Canon og trykker av, ingenting hender. Trykker frebrilsk men ikke noe klikk. Öyeblikket er over og jeg ser i vantro på kamera, det står på närbilde!!!!!!!!!!!!! Albin er i full los og kommer snart dit jeg står.

Det blir imidlertid noe rot og han tar en runde til i samme spor etterhvert.

Hörer han får litt tilrop av en kjerring, plystrer derfor på ham. Han kommer tilbake og finner sporet igjen. Haren har tydligvis fått farten opp og det går 300 meter rett frem. Litt frem og tilbake i enden og jeg bestemmer meg for å flytte litt etter. Dumt valg for Albin kommer tilbake dog noe hakkete i målet, men mister når det går inn på förste ringen etter en ca 15 minutter.

Utrolig start, og det er bare å glede seg til fortsettelsen. Garminruten postes som vanlig. Ring en i oransje, var kun litt over 6 min. Jeg stod på rödt merke og så haren. Lilla rundt «andre» runden.

Litt kort tur ble det pga de to småkrypene, men blir nok flere turer denne uka. Sövn er oppskrytt….

Bilde av dagens stjerne

 Og siden kameramannen sliter, så blir det kun bilde av etterlatenskapene fra innehaver av andre hovedrolle.