Revelos og harefot

Regn meste av natten, 4 grader og vindstille når vi dro ut.

Bilspor til tenkte sted for dagen, medförte litt endring i planene uten at det var noe problem. Fint sted for jakt begge to. Albin var sugen og sökte raskt ut. Litt vel mörkt når han startet å stöte litt på foten. Ikke lenge etter farer det avgårde, med fint jevn losmål. Regner med det er rådyr eller elg, pga ikke noe beskrik. Går nesten rett frem för det tar av mot venstre.

Snart endrer losmålet karakter og jeg ser på Garmin at Albin er på samme stedet!! Stålos?? Nei han kan vel ikke drive med slikt. Holder på og tankene begynner å streife innom rev. Går mot plassen, men Albin gir seg når jeg er 200 meter unna og kommer tilbake i spora sine. Vi går sammen til plassen og der mötes jeg av en diger steinur.

Her inne et sted sitter det nok en rev!! Vel ble 15 minutter lostid för den kröp inn, og Albin jobbet på stedet 10 minutter för han returnerte.

Får Albin med meg videre, dvs litt tilbake egentlig. Flott terreng og Albin har riktig godfot. Tror et par ganger at han får haren på beina da det kommer noen bra hyl. Men tror kanskje ikke han klarte det helt. Det blir omkring harefoten til vi gir oss og drar hjem. Dvs Albin tar seg en real runde på grusveien för vi avslutter.

Mye söking i steinura og harefot gjör sitt til å senke farten. Ca 14 km ble det idag og med snitt på ca 5. Garmin bilde tilsist…

En kommentar til «Revelos og harefot»

Det er stengt for kommentarer.