Lojakt!!

-20 grader idag tidlig, derfor avlyst tur med Albin.

Imidlertid blir det lojakt fra kl 1200, da er tempraturen såpass fin som -17 så da ingen problem å stå på pass helt stille! Får en post der gaupa har värt å lagd spor siste tiden. Det blir opptak etterhvert og stövern driver på bra. Går imellom en litt glissen postrekke (26 personer mötte opp) og losen fortsetter på feil side av veien. Noen omposteres, ikke meg. Stövern bytter til vitsvans.

Ny hund som får fart i gaupa igjen. Ringer ganske tette ringer. Etter nesten 3 timer på post smeller det to skudd. Det var fulltreffer og gaupa er död. En mellomstor hanngaupe – tror vi. Ingen som er med har särlig erfaring angående störrelsen, og det var jo årets förste forsök også.

Bilder av katten:

Og med skyttern, refleksen fungerer. Han er normalt stor så kan jo eventuelle eksperter uttale seg om störrelsen. De har lange bein ihvertfall.

3 kommentarer til «Lojakt!!»

  1. Vad spännande! Grattis till skytten. Men hua vad kallt…här är det regn o 3 plusgrader. SNön försvinner sakta men säkert. Kanske kan vi komma ut snart med taxarna

Det er stengt for kommentarer.