Leirduer

Testet leirduer i går for förste gang på veldig lenge. Var moro, og var tydelig at «svingen» ikke var helt der den skulle. Spesielt hadde duene fra höyere mot venstre god sjanse til å overleve. To serier ble det, resultat 17 i förste serie og 15 i andre serie. Ganske så fornöyd, og siden det var göy blir det nok flere turer.

Fikk også et spennende bilde fra Jaktasle-2 midt på dagen i går

 
 
Og ble derfor en planlagt túr ut for å se etter reven, med en skytlysten Seb. Ingen rev viste seg. Noe duer trakk over, en hare kom i fint driv over åkern og en svartspett hadde reir i en furu like ved der vi satt. Dessverre litt problemer med kameraet om dagen derfor ingen brukbare bilder. Kommunikasjon mellom kamera og linse som angis å väre problemet………

En kommentar til «Leirduer»

Det er stengt for kommentarer.