Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Andjakt forsök – JaktAsle Bloggen

Andjakt forsök

Fine dager nå og jakten starter for alvor i morgen. Da blir det tur med Albin fra kl 0530.

Igår ble det et forsök på andjakt. Tenkte först vakte litt på reven, nytresket som det var, men vinden var feil. Derfor et forsök på andjakt. Uten båt så ble det å postere mellom en stor sjö og noen mindre tjern. Satset på de skulle trekke inn dit.

Kom noen ender men i en syk fart og ikke der jeg trodde. Plutselig kom 5 stk svaner forbi meg på 10 meter i en bekk. De to voksne merket at alt ikke var som det skulle og de snudd ut igjen. Men ikke i galen fart. Kom senere tilbake en tur også.

Så ialt 6-7 ender, fint sted var det men fy for en fart de kommer i.

En kommentar til «Andjakt forsök»

Det er stengt for kommentarer.