Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 20 meter feil… – JaktAsle Bloggen

20 meter feil…

7-10 grader, tilnærmet vindstille og klarvær.

Ble en tur med Albin fra kl 6, og 2,5 time. Dagens destinasjon Prästholmen – dvs en halvøy med sikker hareobs på. Antatt uten elg også!

Slipper Albin etter liten tur for å komme rett posisjon, vil ikke han skal løpe innover på fastlandet. Fungerer utmerket og det er fot på den 30 meter brede overgangen til halvøya. Han finner ikke ut av det og jeg trekker derfor 100 meter inn på øya. Albin søker fint ut, besøker også litt hytter men snart godfot igjen. Usikker på om haren er ute, når han lager en skikkelig krussedull på Astro skjermen.

Tittelen på innlegget burde vel være selvforklarene, men tydligvis ikke helt!!!

Tilbake i spora sine og en ny avstikker. DA er haren ute, et veldig uttak 250 meter unna. Mister nesten hagla. Kommer rett mot meg og pulsen siger til nye høyder – skal det endelig lykkes??? Men nei 20 meter feil. Ser det tydelig når Albin kommer. Ser han såvidt  der bak meg før det drar over det smale smale smale sundet og videre. Blir tap etter kort tid (ikke sjekket Astron enda) og etter det ikke noe mer fart.

Burde holdt meg på plassen i sundet eller plassert meg 20 meter til siden. Vel vel haren er vel på samme sted en annen gang også. Skriver hare uten å ha bekreftet det, men det er hare eller rev.

Albin slutter med et søk innover fastlandet i litt smålos i lav fart!!! Kommer i retur etter å ha vært 500 meter i luftlinje borte. Astro bilder kommer senere, så det tydelig vises hvor nærme det var.

NB! Forsøkte meg på en and, uten at den kjente noe. Så også et kull med Jerper, men det er jo litt tidlig å høste av.

Garmin bilde, losen i gult. Jeg sto der det er rosa, 45 meter fra losen. Lilla i sundet der jeg burde värt.

Det ble 16,8 km totalt og snittfart på 7. Fart under losen förste 5 minutter var 14. Albin begynte å halte på ene beinet midt på dagen, fortsatt ömt men på bajsrunden nå var det ingen halting. Mulig en liten snabbis i morgen.

En kommentar til «20 meter feil…»

Det er stengt for kommentarer.