Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Harelos – JaktAsle Bloggen

Harelos

Endelig litt «mildvär», kun -9 grader og overskyet. Ingen särlig vind.

Etter lang tids hvile var det tid for å teste Albin igjen. Dro til harested, da det ikke er mye rådyr og derfor ikke langtur. Ble uttak og utrolig herlig å höre los igjen. Blir en liten runde för det stopper og Albin er på samme sted og med merkelig lyd.

«Dressen» har ikke blitt satt på rett og alle beina inni og derfor ingen fremdrift. Dressen tas av og han starter med å finne strengen igjen. Finner den til slutt og jeg står meget bra. Blir imidlertid ikke bra nok, da det snur ca 100 meter unna. Deretter en lengre runde som dessverre stopper på veien.

För problem med påkledning var det 10 minutter los.

 Deretter 20 minutter för tapet på veien.

Albin kommer i retur i sporet. Ble kun en tur på litt over 1,5 time totalt og ca 8 km, dvs som planlagt. Ingen spesiell halting, mulig litt nå i ettermiddag. Må imidlertid klippe litt hår og få satt på dressen bedre. Snöen fester bra i pelsen. Også tassene må kles på med strömper.

Etterpå kjörte jeg å hentet inn Jaktasle-2 som ikke har sendt noe bilder i 2014. Ingen tatt heller og nå inne for å hvile litt. Også tur til et området jeg tenker meg på rådyrjakttur til, der var det ferske spor i flere störrelser…… får se hvilket vär det blir söndag!!!!

En kommentar til «Harelos»

Det er stengt for kommentarer.