Juli

En måned med lite jakt. Som oftes er det bare skyddsjakt, men tok meg en tur natt til lördag for å se etter reven. Hadde også forhåpninger for å se rådyr. Det lykkes ikke å se noen rev, men fikk se to ulike rådyr. Begge to fine geiter, men uten at jeg så noen kid. Men håper jo de har kommandert dem til å ligge stille.

Den ene geita fikk jeg tatt noe bilder av, men var ganske langt unna.

 Forsökte lokke litt med Buttolo uten at det ga noe resultat.

I tillegg tre harer og flere traner. Traner er ikke den fineste fugl jeg vet, men de er bra til å gå.

Idag allerede en tur til skytebanen, og blir senere en tur for å skyte litt på älgbanen.

En kommentar til «Juli»

  1. Fina bilder du fick …
    var köpte du den tunna overallen till Albin. FUnderar ev till Ayla i vinter då hennes päls är mjuk o det fastnar snö lätt. Du har ju min mailadress.

Det er stengt for kommentarer.