Treningstur 2

Varmere idag med 14 grader og godt om vind.

Startet litt för (0500) og holdt på alt for lenge (0815) . Var först en ganske så forsiktig Albin, men snart som vanlig. Forsvant og så langt bort at jeg måtte komme meg etter, da hörer jeg han loser. Det fortsetter han med i godt over timen.

Hva det var, tja ingen spor over de tre gangene jeg sjekker veien. Ganske lav fart (6,4 snitt), noe tap men ikke mye. Rett over veiene og både i vannkant og på hvitmose. Tror mest på rev pga lite tap, kanskje hare men da en superlos. Kan jo også ha värt rådyr, men burde lagd noe merker på grusveiene.

Farten blir tregere og losen mindre tett. Klokka har blitt mye for en utrent hund. Derfor plukker jeg opp en trött Albin etter i overkant av 14 km. Han legger seg fint i bilen. Etter han er blitt kald så er haltingen tilbake…… Ikke bra med sånn langtur så tidelig. Vel litt betennelsedempende tabletter blir det og håp om siste tur fredag för hvile for premiären mandag den 1.9.

Fint nytt område idag også, med feiemerker etter råbukk, storskog, småskog, skogstjern og hvitmose berg. Blir besök dit igjen.