Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Albin er løs…. – JaktAsle Bloggen

Albin er løs….

Søndag var det endelig dags for Albin å slippe løs. Blitt ganske så kaldt med 8-9 grader kl 05 og uten vind så synes jeg forholdene var perfekt.

Helt nytt sted kjørte vi til og Albin var klar for action under hele bilturen. På med Astro og iveg på noen 100 m pluss runder. Deretter avgårde en 500 meter og runder tilbake. Da blir det lyd i han! Jevn og grov i målet, går det sakte unna. Kommer på en vei etterhvert og blir litt smårot der, men ganske kjapt videre. Det går videre i svak halvbue langs el ledningsgate nå og jeg håper jo det skal snu. Går feil vei, og snart roter han mye på samme sted.

Fortsetter på samme sted og med mye lyd. Blir borte på Astron også, for så å vises igjen. Jeg bestemmer meg for å sjekke, og tankene om mårdhund slår meg. Albin står støtt mens jeg kommer meg til der han er. To store steinblokker og han vil under.

Og japp det er lyd under steinen. Spesiell lyd på mårdhunden, og ikke til å ta feil av. Uten skytevåpen er det imidlertid ingen muligheter. Lar Albin jobbe litt, gir mye ros før jeg kobler han. Forsøkte kontakte en grythund men kl 07 på en søndag er det nok søvn som gjelder.

Vi avslutter dagen siden det er første slipp og Albin er utrent. Bra start ble det. Hvor lenge det var «los» og ikke fot er vanskelig å si. Uttakslyd ved starten, men tror ikke han ville rote en mårdhund bort over en vei. Lærdommen er at hagla bør med uansett, eventuelt må jeg kjøpe en .22 revolver å ha i lomma!!!!

Bildene ble dårlig og ikke lasta ned fra Astron heller.

Jaktasle-2 har vært på dårlige steder i år, og sender heller ikke bilder når det skal. Hentet det inn og der var det jo feks bilde av denne: