Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Jakt i vinterland – JaktAsle Bloggen

Jakt i vinterland

Igår ble det en liten tur med Albin. Dårlige bein som skal til røntgen mandag. Hare som hadde hoppet mye men den satt inne. Kun drøye fire km på Albin.

Idag fellesjakt og på veg til samling trodde jeg ikke på noen jakt. Litt snøstorm, men spor var funnet. Taxen lös og los ble det.

Ringet fint og var nære meg men så intet. Det tura mye i samme område og hunden mista tråden. Snart på igjen og ikke lenge etter pang. Melder om påskutt dyr som ikke la seg. Hår på plassen og liten bukk som mista begge horn nylig. Ene finnes og har tre takker. 50 meter etter hagelskudd på ca30 meter.

Snart ny smell og det var losdyret. Finner blod men ikke dyr. Dette forsøker ta isen og den er for dårlig. Taxen følger men gir seg heldigvis i tide. Avslutning skjer fra land med en kule i hode, og da kan dagens andre lille bukk hentes med båt. Veldig spesielt gevir.

Vekter tippet til 16 og 18. Fjorårs bukk og 2,5 år tippes.

Bra jobba av taxen idag, faktisk litt imponert.

2 kommentarer til «Jakt i vinterland»

Det er stengt for kommentarer.