Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Godt nytt jaktår!!! – JaktAsle Bloggen

Godt nytt jaktår!!!

Det var väromslag her om dagen og det gikk fra 10-15 kalde til plussgrader. Det betyr mye bedre snö for Albin. Regn og vind store deler av natten, og idag 3 varme og svak vind overskyet.

Hadde tenkte å ut når det var mindre nattspor og mindre tråkk i skogen. Det lykkes, og når vi kom til harestedet fant han lukt, sirklet den inn og deretter et herlig Albin uttak – verdens beste lyd. Jeg sto da ca 150 meter unna på en liten höyde jeg mente var bra plass. Spenningen derfor på topp.

Haren ville det ikke slik og tok langtur rakt ut. Fikk meg til å undre om det var rev, rådyr eller vitsvans men sporene bekreftet hare. Uttaket var jo som sagt vidunderlig. Men som sagt rett avgårde, over en ispassasje og deretter tap på neste – 1,7 km i luftlinje fra uttaket. Store spor og sikkert en hare som har lärt hvordan hundene skal unnslippes.

På tapet (isen) jobbet han en stund, men ikke veldig lenge för retur. Litt runder på isen för han kom tilbake. 9,3 km på 2 timer ble det og en los ca 25 min i gul.

Godt med et skikkelig uttak og los. Albins bein er ok etter sprute med kortison, nå bare normalt sliten. Endelig svar fra dyrlegen på fredag.