Hvilken valør?

Ble en liten tur etter vårbocken idag. Ikke mange som er i aktivitet kl 03, og moro med oppholdsvær.

Dro til «sikkert» sted og fant en bra plats, men det så ikke ut til å hjelpe. Heldigvis var denne skjønnheten og viste seg fram.

Kl 05 bestemte jeg meg derfor for å dra mot bilen, og da forbi annen viltåker. Gikk sakte og tittet forsiktig opp og der sto han. Bukken som jeg også fikk beskue grundig i fjor, og iår klart utenfor det man kan kalle liten bukk. Klar medalje etter mitt skjønn, største jeg har sett i det ville noen gang (større en denne jeg fikk på kamera også) og på størrelse med dyrepark-rådyr jeg har sett. Men hvilken valør på medaljen.????

Geit var også med, litt gråere i pelsen.

Og ved Jaktasle-2 er det kommet en stamgjest. Har vært innom rundt kl 6 både AM og PM….

Edit… zoomet litt inn…