JaktAsle-2…

.. og bildene som aldri kom!
Litt av spenningen med å hente minnebrikken på viltkamera ble jo borte med MMS funksjonen. Da har man jo fått smakebiter av det som har vært forran linsen. Når kamera begynner å bli gammelt og jukser litt så øker igjen spenningen, JaktAsle-2 byr på overraskelser nå.

Planen i går var å hente inn kamera og plassere på nytt sted, pga lite bilder mottatt, samt gjøre et forsøk i «andedammen». Kamera ble hentet inn og det var flere elgspor forran kamera, og stusset litt på manglende bilder. I «andedammen» var det ender, skudd ble avfyrt men endene fløy ubekymret videre.

Vel over til det innlegget startet med, bilder som ikke er kommet på mail. Minst en liten elgtjur (tror ikke det er samme, men suddig nærbilder) og en ung råbukk. Datoen er veldig feil, så 03.18.2009 er 08.16.2016.

Alle flotte å spare på, men tror kanskje BT har et bra sted å vakte rådyr 1.9. Bukk, geit med to kid og muligens en enslig geit på samme viltåker!!! Pluss muligheten for å se en älgtjur.