Feil dyr

Elgjakt start idag. Mye elg observert i terrenget og høye forhåpninger. 
Tok tid før elgkontakt og viste seg være mindre tjur som ikke var på dagens skjema. Stor 4-tagger. Jeg sto bra men losen 200 meter unna. 
En annen hund står med en annen 4-tagger. En tjur til naboen, usikker størrelse. En annen hund i kontakt med elg også. Men totalt et usselt resultat utfra observasjoner før jakta og at det var hele 10 hunder ute, hvorav tre unghunder. 

Hundene trøtte kl 1330 og defor avslutta jakt for idag!!!!!!!!!!!! ????? 

En kommentar til «Feil dyr»

  1. du må foreslå å bruke halvparten a bikkjene på formiddag og halvparten på ettermiddag hvis di er så dårlig trent at di bare holder halve dagen. sjøl om d er store områder holder det vel med 5 hunder….? mvh jaktboss

Det er stengt for kommentarer.