Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Englevakt? – JaktAsle Bloggen

Englevakt?

Redigert!!

Tja hva skal man si. Tur ut etter rådyr i kveld, langt inne i skogen på en viltåker. Forventet vitsvans og håpet på rådyr.
Flott post med supert anlegg og maks avstand ca 100 meter. Vinden ligger fint og det går ikke så lenge før jeg hører lette steg. Der et rådyr og ja en bukk. Eneste minus er at kameraet står feil og umulig å få det i posisjon.

Men hmm den har kun en gevirstang, den er høy og flotte tre takker. Blir i tvil om jeg skal skyte, men bestemmer meg. Skrått forfra og sikter i stikkhullet…… KLIKK….. hva faen!!! Dårlig ladegrep og bukken jumper forsiktig inn i skogen igjen. Er det mulig. Knapt synlig merke etter tennålen.

Første tanke er at håndladning nå er et avsluttet kapittel. Nærmere undersøkelser og smeller av patronen uten kule og krutt bak huset. Ikke noe feil med isettelse av tennhatten og det er nok Mausern som er å skylde på.

Elgjakt i morgen etter kalv, kanskje med lånt gevär!!!

Kom også en elg av ukjent sort i mörket og tåkedisen. Måtte se hva det var siden jeg hörte den lenge inne i skogen för den kom ut.