Anbefaling

Jakt er jakt. Har gjennom årene sett mye små snutter på Youtube av varierende kvalitet. Her for et år tilbake kom jeg over kanalen «Jakt är Jakt», med en jeger som jeg først oppfattet som relativt dryg. Men filmsnuttene gav mersmak og abonnerte på kanalen. Dette er nå blitt en av mine favoritter og selv om det meste er fin jakter, er det bra filmsnutter med min type humor.

Siste ukene nå går det en «serie» hvor kameramannen skal ta jegereksamen. Og nå er dem midt i behandling av viltet etter skuddet, dvs flåing og partering. Vel verdt en titt, og synes de viser det bra og enkelt. Mye av det jeg følger selv, men også noen gode tips på vegen. Viser også at det er relativt enkelt og fort gjort å skjære ned et kløvvilt.

https://www.youtube.com/channel/UCcyJ0ur-bUrLw53_umDSd2A/featured