He is alive!!!

Etter flere utsettelser ble det endelig tid for å hente inn minnebrikken på viltkameraet. Har fått bilder av hare, rev og rådyr på mobilen. Men vanskelig å se hva det er, og fikk for par dager siden bilde av en bukk – men hvor hode ikke var med. Det viser seg imidlertid at dette kamera (Uovision UM535) sender første bilde i serien, altså ikke noe bilde av hode på den.

MEN jeg hadde fått «Halfnose» på bild!! En skikkelig gladnyhet at han lever enda. Første gang jeg fotograferte han var på våren 2014, se blogginnlegg og bilder her. Da var han allerede for stor til å være lovlig. Så han også året etter og da enda større. Og selvsagt dukket han også opp i vårbukkjakta i fjor også.

I årets vårbukkjakt er det fritt fram når det gjelder størrelse, så om han viser seg…… Uansett her er årets første bilde.

På dagens tur var det flere rådyrspor i område. Også på et par tre andre steder var det ferske rådyrspor, snødde jo bra onsdag og torsdag. Mye harespor er det også å se, har jo vært noen av dem forran kamera også. Men i tillegg er det mye revespor å se, og viltkamera har fanget en glupsk rev flere ganger.

Fant også revespor i dag, hvor han tydelig hadde fått et bytte.  I tillegg spor etter tre ulike elger registrert.