Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Premiere Råbukk – JaktAsle Bloggen

Premiere Råbukk

I dag 10.8. er det premiere for råbukk jakta i Norge. Jeg er dessverre ikke deltaker, men følger med på rapporteringer i sosiale media. Stille fra Jaktboss også, som muligens venter til helgen eventuelt bare nyter sine hjortebukker.

Her bilde av en premierebukk jeg skjøt i 2003. Første gang jeg hadde med filmkamera på jakt også, først kom geit og kid som ble filmet, deretter bukken som kun havnet på bilde etter sin død.

Ikke i nærheten av medalje, men feller du bukk og vil sjekke om den holder medalje finner du skjema for å fylle inn målene på jaktasle.com her.