Klövviltsjakt på Beckershof

Da er kanskje den beste jaktdagen ever over. Tre fine såter med 14 poster og et stort antall hundförere.

Fantastisk å höre på radion hvordan de står på for å få vilt ut til pass.

Förste såt får jeg et tårn plassert oå en liten höyde. Ikke lenge etter at hundene slippes kommer det dov. Hind kalv og smaldyr. Hind full fokus på meg og setter full speed der jeg har kulfang. Ikke mulig å få brems på dem og smeller snart på naboposten. Ikke lenge etter kommer ny hind og kalv. Nesten samme rute men stopper når jeg hoier. Nesten svart kalv stuper i smellen.

Mye action med hunder, da midt i alt et svart villsvin kommer snikende. Opp med Mausern. Villsvintryne inn i trådkors, et steg til PANG! Villsvinet ligger på plass.

En dovhind kommer bakenfor i stor fart og får gå. Så kommer hind og kalv rett på i full speed. Vinkler litt og raser videre.

Såten blåses av og dyrene dras frem. To gode skudd. Neste såt pass ved innsjö og granplantering. Hundene smeller igang direkte og snart 3-4 villsvin i pass. En brungris med noe striper står fint til. PANG! Jeg tror villsvinet synker död sammen. 3-5 sekunder går og villsvinet stikker uskadd ( viser ettersöket) videre ???

Hmmm. Mye hundaction men ser ”kun” en elg i resten av drevet.

Velbehövelig lunsj för siste såt. Pass midt i granskog med et stort vass 150 meter bak. För drevet er igang kommer sugge og fem kultinger i lett jogg. Stopper för skytgata og sikter meg inn på kulting KLIKK!!! Va glemt patron i kammeret??? Ladegrepet setter fart på dem men får inn en treff på siste grisen. Krummer ryggen og beina i utakt. Runder rundt og smeller hos nabopost. Hun fikk en björk men de finner også blod FÖR skuddplassen.

Ettersök pågår når paraden holdes. Resultat derfor ikke mottatt ennå. Paraden

Har noe av dette på film som må redigeres.