Vanskelige forhold?

Var en tur fredag uten at det ble noe action, og en kort tur i dag uten action. Begge dager tror jeg forholdene var ganske vanskelige. Fredag regnet det litt hele natten og utover dagen, og i dag lå det nysnø (2-4 cm) som kom på morgenkvisten. Ingen spor å se der vi var, foruten ekorn.

Lyd fra Conan en gang, men synes jeg hørte vingeslag og han holdt seg på lite område. Uansett ble det bare litt mosjon begge dager. Håper på opphold resten av uka, og man kan få høre litt på falsetten.

Neste helg kommer en ekspert på besøk også, spørsmålet er jo bare om man slipper ut en liten tur eller ikke.

NB! Emil skjøt jo en elgkalv for en uke siden. Grattis med den, fortjent som alltid. Ingen rapporter om vekt eller skyting enda men…….

5 kommentarer til «Vanskelige forhold?»

  1. Skytinga var så godt som perfekt. Lungeskudd som traff et bein og kom ut litt lenger bak enn planlagt men ikke innom vomma. Den blir ikke veid før hos slakteren, men tipper den var tett oppunder 60

    1. Kalven vog 67,5 kg, største kalven i detta årtusenet…. spara levra denna gongen, var ein anelse for høgt…

Det er stengt for kommentarer.