Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Mitt liv som hund – JaktAsle Bloggen

Mitt liv som hund

Det närmar seg slutten på klövviltsjakta med stormskritt. Gode isforhold idag og tur ut til Hamnskjär. Litt taktikkprat för vi plasserte oss ut. Jeg og BT fikk pass på andre siden og sparket oss rundt.

Det er ganske ferske spor over posten min og siden de som går på andre siden ikke finner noe ferske går jeg etter. Etter endel snurr og surr er sporet plutselig veldig ferskt. Det er «opptak», men frykt om at det går feil vei og av øya feil veg.

Heldigvis vil dyret ikke ut på isen som er snöfri. Snurrer rett vei og selv om man iblant er usikker så er det ferske spor. Etterhvert kommer jeg på mine tidligere surrespor og i dem er det vitsvansspor!!! Skal til å rapportere på radioen da det smeller! «Den lämna kvar!» lyder det fra BT.

Jeg er ca 151 meter unna og snart på fallet. Enkelt å finne skuddplassen på snö!

Størrelsen gjør at jeg först tror det er 1,5 åring, men pigger i panna viser at det er en bockkalv. Perfekt skudd gjennom begge lunger og touch i ryggraden. Knall og fall.

Etter litt mat nytt forsøk, men ingen dyr å se. Derfor blir det retur med ekstrapassasjer på sparken for skytten!

Tipper slaktvekta er minst 25 kg, selv om den ser litt liten ut der på sparken! Og jeg funker i januar bedre som hund enn skytt 🙂

2 kommentarer til «Mitt liv som hund»

  1. Hunden fick hjätat som belöning efter ett bra arbete. Vet inte om den riktigt uppskattade det för den åt inte upp hjärtat meddetsamma.

    1. Hjertet blev stekt innsurret i mage/tarm fetthinnen. Gjorde kjøttet mer saftig og anbefales.

Det er stengt for kommentarer.