Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Oppsummering 2018 – JaktAsle Bloggen

Oppsummering 2018

Da var nytt år over og en oppsummering på sin plass.

En heller dårlig start var det på 2018 med bomskudd på både rådyr og dov. Korrigering av feste for kikkertsikte senere på sommer/höst var nok kanskje årsaken. I tillegg ble nye hund avsluttet tidlig i 2018, ingen fler hunder med det förste. Dette har påvirket året og antall jakt tilfeller er  for under 40!

Våren startet bra med Sverige og super vakjakt på vildsvin, en stk vildsvin ble med hjem. Seb fikk skutt en bisam, den siste? Deretter ny nedtur med skadeskyting av vårbock, som ble felt i november!

Innrømmelse av rekylfrykt og innkjøp av både lyddemper og rekyldemper. Rekyldemper ble en favoritt – tross forhøyd lydnivå!!

Treg höst uten egen hund, men oktober ble bra med to rådyr og to elg. INGEN jakt i desember og november ble siste måned med starten av vitsvansjakta som ble avsluttet når jeg var i Norge.

Oppsummert ca 40 jakttilfeller, 5 klövvilt, tre reiser til Sverige og ingen jakt i Norge.

Og 2019 starter på samme sett som desember, dvs trolig lite med jakt i januar også. MEN i vår blir det ihvertfall vildsvin i Sverige, hva mer det blir er usikkert.