Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Bra start – JaktAsle Bloggen

Bra start

Nå begynner jaktåret på riktig snart, i morgen er det rådyr, vitsvans og hare lov. Men jeg tjuvstartet litt fredag og litt idag, nytresket og nyslåtte åkeren var utgangspunktet.

Ikke noe på fredag, annet en vare traner. På kvelden en liten tur for å sjekke litt pass, da obs på et rådyr og elgku med to kalver + hørte en elg til som tok avgårde.

Idag nytt forsøk, på nytresket åker lå vinden feil, derfor til nyslått åker hvor jeg så elgene. Der kommer jeg fram til åkerkanten, hører en merkelig lyd og der rådyr! Et til, to hondjur. De er urolige og det kan ikke være meg, vinden ligger bra.

Midt i alt ser jeg to små røde rever mellom radene av nyslått gress. Sako Vixen i 222 ligger fint i Stablesticken. Små blinker på 100 meter stående og uten stablestick ville dette ikke gått. Men ganske så stødig kjennes det når jeg trykker av. PANG!! Ene reven snurrer, andre suser avgårde. Et skudd til og den ligger urørlig.

En liten tik, første skuddet litt mye midt i – mens avslutningen fint i nakke/hode.

Bra start på årets jaktsesong! I morgen er det kløvvilt.

3 kommentarer til «Bra start»

Det er stengt for kommentarer.