Stille og rolig

Stille på jaktfronten om dagen, som påpekt av Emil. Denne kommentaren har imidlertid lösnet på ting, et par jakttilbud på gang – kanskje tur allerede i februar 🙂 Ellers ser det lovende ut ifht medlemsskap i jaktforeningen, skal på årsmöte på onsdag. Der blir det blant annet valg av jaktleder for elgjakten 2010 (ikke at jeg tenker å gå for den) og godkjenning av nye medlemmer!!
Nötteskriker og skjärer sliter med kulda og holder seg unna også. Lite harespor å se rundt huset også, sikkert protest etter at jeg satte opp gjerde rundt epleträrne.

7 kommentarer til «Stille og rolig»

  1. tenkte eg skulle prøve nordic predator ein dag, plenty med revespor her omkring. Ellers så koser eg meg med solid liverpool seier over svakt tottenhamlag….

  2. valg på jaktleder. hmmmm demokrati i finland hadde vært artig å prøve. hos oss tror jeg hadde stemt på stian. når det kommer til fotball så er det bra dere heier på de laga, de trenger folk som ikke gir seg når det går dårlig[d.v.s. alltid] lykke til i wankership league.

  3. Tror det hadde blitt et problem med en stemme på hver. Er litt mer folk her borte som skal organiseres, så sikkert mest jobb.

  4. jaktleder bør være den som er best skikket til oppgaven på alle måter, og på "skral å fråværans" er den beste jaktleder. noen ganger er det uforsvarlig med demokrati ( les fritt valg) og best for alle parter med diktatorlag…

  5. Lett å väre jaktleder når det mest brukte uttrykket er "vi gjör som vi gjorde i fjor" og "samles på prärien". Endres kun når opposisjonen kommer med glimrende forslag om endringer:). Feks komme igang litt tidligere, eller nytt mönster for bikkja i drevet – gitt skudd på hjort begge tilfeller. Men ikke stort å styre med på terrenget og at "jaktboss" ordner med skjema er helt ok. Hörer på jaktekspertisen under jakta likevel, selv om han pröver å väre late som han ikke gjör det.

  6. stian[pappa] får fortsatt min stemme, sier kanskje mer om nåværende jaktleder. han er jo bare ego. godt bikkja ikke blir trent, da kunne det blitt virkelig kjeeddelig

  7. asle og emil hisser hverandre opp som to harebikkjer når de er på samme plass, til og med i bloggsammenheng…. Asle vil bare forandre for forandringens skyld og emil er bare enig…. Er det noen som er ego, så er det emil. 95 prosent av viltet på sannesmoen blir felt fra gamle poster etter gamle drevmønster, alt snakk om forandring kommer bare når asle og emil trekker dårlige poster. Jaktleder gir seg og hører på asle bare fordi han er drittkei gnålet!!!

Det er stengt for kommentarer.