Innskytning

Har blitt påminnet om viktigheten av å sjekke at våpenet er innskutt med jevne mellomrom. Det har blitt et par bommer på nyåret gjennom döråpningen, og idag ble det testskyting. Denne viste at den gikk ca 6-7 cm höyt og 2-3 cm til höyre. Fikk rettet opp dette og nå er jeg klar for morgendagen. Imponert over trykket på luftgeväret, skyter igjennom halve orange Jaröy på 13 meter. Kikkerten er jo av det billigste slaget, så det blir litt oftere test av treffpunktet fremover. Ellers har jeg funnet ut at Skåne var mindre enn jeg trodde, er jo bare litt av tippen nederst på den Svenske östkysten. Men jakt har dem der!!!!
Og her sitter jeg å skriver, med et trist Liverpool i bakgrunnen. Switch over til annen kanal og der leder Tottenham 1-0 over Fulham. Skal ikke mer til for å lokke frem smilet!! Håpe de klarer å dra i land tre poeng idag.

En kommentar til «Innskytning»

  1. Ble endelig en seier igjen 2-0, fortjent og deilig. Huddelstone tilbake og viser frem pasningsfoten – beste tilslaget i PL. Bale strålende fra höyre bekk, stormer igjennom og skaper muligheter for laget. 2-0 målet av den heldige sorten, kanskje er flaksen tilbake også!! Kun få dager til neste match, lördag borte mot Birmingham. Hilsen Gjesten jaktasle

Det er stengt for kommentarer.