Villmarksmesse

Den årlige villmarksmessen i Lilleström arrangeres 8.-11. april. Her blir det muligheter for å bruke penger, på mange gode messetilbud. Satser på å ta turen en av dagene for å sjekke muligheten for å gjöre et kupp:) Det er arrangeres også valpeshow, og håper jeg Rattata blir å delta. Best In Show (BIS) er jo en fin tittel på veien mot jaktchampionat. Mye spennende å se blir det nok uansett, anbefaler et besök.

4 kommentarer til «Villmarksmesse»

  1. du kunne vel kjøpt en kikkert til meg du. regner med dere flår noen stakkars snekkere for noen småpenger de har tjent svart for å ha til salt i maten. apropo rattata, var ute og sporet rådyr idag. veldig fornøyd med hunden men med kort band, gjennom tett kratt, og generelt ulendt terreng så var det ikke noen kose tur.

  2. Du kommer ihvertfall til å komme i ditt livs form. Jeg som tenkte å kjöpe en ATV og donere til elgjaktlaget, men det er jo bare bortkasta:)

Det er stengt for kommentarer.