Fotball

Ferdig med årets første bedriftskamp og det ble en knepen seier. Etter kjapt å ha kommet 3 under reiste laget seg og kom til pause med 3-3. Andre omgang ble en tett affære. Midt i omgangen kommer en ypperlig friløpning på siden, etterfulgt av et lekkert innlegg mellom stoppere og keeper – der dukker jeg opp og sklir ballen i mål på ekte Defoe vis. Mye sjanser for begge lag, men kampen ender 4-3 til oss, med meg som matchvinner!!!! Ikke vanlig kost og med 1 mål på 1 kamp (100% uttelling) bør kanskje resten av sesongen gå uten meg.

Ellers gjør Spurs det bra om dagen og på onsdag er det D-dagen. Uavgjort eller bedre mot City og Champions League plass er sikret. Med to seire og nok et feilsteg av Arsenal blir det 3. plass og direkte kvalifisert til gruppespillet i CL. Spennende dag på onsdag og endelig avgjørelse på lørdag.

Viltkamera has left the United States from Chicago den 29. april, og er forhåpentligvis kommet frem før helga. Da håper jeg det blir testing og utplassering.