Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Moultrie I60 has arrived – JaktAsle Bloggen

Moultrie I60 has arrived

Kamera ble hentet på postens utleveringen idag, en noe bisarr opplevelse da det ble et par runder mellom toll og posten. Merverdiavgiften ble betalt og prisen ble da kr 1750 totalt. Frakttid på 10 dager er også veldig bra. Problem at ikke selger ordner med tolldeklarering, men det ordnet seg det også.
Kameraet er testet og det fungerer. Eneste som mangler nå er et par SD minnekort, greit å ha to stykker. Da slipper man å dra med PC på skogen. Blir spennende å se hva som blir dyr nr 2 fanget på kamera – første var meg:). Mulig det blir noen to-beina dyr før de firbeinte gjør entre.

4 kommentarer til «Moultrie I60 has arrived»

  1. Innkjøpt et par minnekort på 2Gb, som ved høyeste oppløsning har plass til litt over 2000 biler. Batteriene skal iflg reklamen holde i 150 dager, så det burde holde fint. Neste store er utplasseringen!! Jaktasle-1 er snart operativ!!!

  2. Kul å lese på svenske blogger og da særlig om villsvin og jakten på dem. Kameraet blir satt ut på marker med elg, hjort og rådyr som hovedmål.

  3. enig at det er artig med de nye linkene dine. moro å lese hva svenskene gjør. men blir veldig jaktsugen av å lese om all den jakta

Det er stengt for kommentarer.