Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Suksess – JaktAsle Bloggen

Suksess

Viltkamera ble jo satt opp forrige helg og idag ble det sjekket. Förste bilde ble:

En liten okse på besök. Han var der noen minutter og fikk derfor to bildeserier av 3. Deretter fulgte en due! som ser ut til å kose seg med saltsteinen. En «tom» serie – men mye bevegelse på greinene så sikkert vinden. Deretter et par serier av tre på disse to:


Kua tydligvis midt i klesskifte, og diskusjoner om hun er gravid vil sikkert fortsette. Moro om det etterhvert kommer en liten röd en på bilde. Innkjöp og utsettelse ses på som en ubetinget suksess, og stor takk til Emil og «Jaktboss» som sjekket kameraet for meg. Ryktes at de ikke blir vanskelige å be i fortsetningen heller, etter denne starten.

12 kommentarer til «Suksess»

  1. det blir spennende å følge med ut over sommeren. fin sommeraktivitet detta. hvis de fortsetter å vise seg foran kamera kommer forventningene i jakta være skyhøye, jaktboss og pluto kjenner vel presset allerede. håper på litt rådyr og hjort så jeg kan prøve rattata der i sommer

  2. Blir jo press på Rattata også, hvis rådyr viser seg:) Den kua må väre ganske stor!!! Hvor höyt står saltsteinen?

  3. Detta blir spennans utover sommeren! Kanskje greit Pluto e uvitans om detta, når presset allerede e stort og forventningane når uante høgder… Var d du som korsfesta den beveren Emil?

  4. jaktboss og pluto kjenner overhodet ikke forventningspress, de to har levert varene år etter år og vet hva de kan…. omregna til kilo kjøtt, er det mer dyr på vårt kamera enn på villsvinkameraene i sverige… nesten.

  5. jaktboss: Kan du se om fjorårskalven er han eller hun dyr? Må jo avgjöre om den er skjutbar…. Blir inventering av stammen i år og styrt avskytning. Alle jegerne må ha med "mug shots" av de elgene som kan skytes!!

  6. fjorkalven er ei kvige. Pr. definisjon er det et "avskytningsdyr". Men hvilke dyr som virkelig kan skytes blir avgjort av meg 4 oktober!

  7. fjorkalven er ei kvige. Pr. definisjon er det et "avskytningsdyr". Men hvilke dyr som virkelig kan skytes blir avgjort av meg 4 oktober!

  8. rattata er tross alt bare 1 år i jakta og det er første sesongen så folk må vel stikke fingeren i bakken og bli litt realistiske. har ikke korsfesta noen bever, den ga vel livet sitt for de andre beverene sine synder. syns forresten jaktboss var veldig kjepphøy, glemmer fort han der.

  9. Må være grett med ein bever langs porsgrunnselva, så slepper de å rødde der sjøl… Me legger vel presset på grunneigeren Emil?

Det er stengt for kommentarer.