Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Viltkamera uke 21 – JaktAsle Bloggen

Viltkamera uke 21

Bilder fra de dype skoger er blitt fast underholdingsinnslag på søndager, så også idag. Var imidlertid litt usikker idag, siden jeg ikke hadde hørte noe halv to. Men mine gode hjelpere hadde tydligvis hatt sovmorgen:) Det var iflg rapporten knipset 150 bilder, hvorav «Jaktboss» etter et ekspertutvalg!!! sendte de viktigste. Ingen duer, ingen nye elger, men håpet er at fraværet til voksne kuer skyldes at de er på fødeavdelingen. Et hyggelig bekjentskap var en hind.

Ellers er den store linselusa denne karen som er på ca halvparten av bildene:

Mens kronhjorten ser ut til å ha en flott gevirvekst, ser mer normalt ut nå.

Bildene synes jeg fortsatt er meget bra og batteriet var fortsatt i god stand. Nå blir det en uke til med stillbilder, deretter satser jeg på at det stilles om til videomodus. Et kamera til er også på vei over Atlantern.

Som en liten bonus; her er link til bilde av vitsvanshjort i Finland.

4 kommentarer til «Viltkamera uke 21»

  1. Det er flotte bilder. Både den store stuten og hjortebukken holdt seg rundt saltsteinen i timevis, men bare en dag i uka… Håpet er selvfølgelig å få se elgkalver snart. Ellers så ser det ut til at kameraet i Finland står akkurat litt for langt fra viltet….

  2. Litt for langt unna og/eller for dårlig blitz. Tror det står i en jordekant, derfor litt vanskelig å styre dyra. Bør vel flyttes nær saltstein. Synes også hinden ser feit ut, mye mer tydlig enn kuene vi har sett.

Det er stengt for kommentarer.