Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Jaktboss-1 – JaktAsle Bloggen

Jaktboss-1

Navnet skjemmer ingen, eller…. Uansett nytt kamera er operativt på ny plass. Närmere sivilisasjonen som sagt og det er ofte hyggelige bilder i mailboksen. Det er fotografert 2 ulike elger og en råbukk. Ene kua er samme som på Jaktasle-1, ganske sikre på det pga det tydelige merke etter håravfallet. Kuene beveger seg fölgelig over store områder. Her er den nye elgen, og råbukken – et heller dårlig bilde av sistnevnte. Håper derfor på et av bedre kvalitet for kontroll:)

14 kommentarer til «Jaktboss-1»

  1. hørte jaktboss måtte på jobb 10 august så det blir vel opp til meg å oppfylle ønske hans.

  2. Ja det var ein kulvert oppi Atrå som skulle lappes på. Nei det trur eg e ei geit, så den kan du sleppe bikkja på i september Emil.

  3. ser fortsatt ut t at d blir et par ledige plasser på jaktlaget t høsten ja….. D E EIN BUKK Å DEN SKA NIJAKTAST PÅ A MEG FRA 10 AUG:!!!

  4. Må si jeg er usikker på om det er bukk, men nå blir det omprogrammering av kamera til maks kvalitet og da får vi bedre bilder. Jeg håper bli invitert med på rådyrjakt med Rattata utover hösten og håper kvota holder litt lengre enn ut august….

  5. jaktboss eller jakttøffel må vel først gjøre alle oppgavene han har fått av kjerringa si før han kan på jakt….og det tar vel sin tid. det har vel sjelden vært noe problem med nok dyr på rådyrkvota

  6. Håper Jaktboss skyter den. Det har han fortjent. Har forresten tatt prøva. Alltid tidlig ute!!

  7. fordelen min e at d ikkje blir jakt på MITT terreng uten at eg e m. Dessuten kan eg jakte når eg vi på MITT eget terreng. Ingen fare m kvota, skulle ratatatata faktisk bli brukeli, går d ann å komme a tale…

  8. jaktboss blir ihvertfall rein på ryggen når trond er der. og alle har vel like mye lov som jaktboss å jakte på langen…

Det er stengt for kommentarer.