Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Van der Vaart eller?? – JaktAsle Bloggen

Van der Vaart eller??

Blir det storkjöp av Tottenham eller? Overgangsmarkedet stengte kl 1900 men papirene er underveis iflg ryktene. Spennende spiller som vil öke lagets offensive kraft.

Ellers har jeg endelig skjönt hvorfor enkelte henger törkesnoren höyt:

Hälge ruler:).

Har også forstått at våpensmeder er like uansett hvor man er. Mausern er hos smeden og skal bäddes, i kveld ble det gjort – et par dager på overtid. Torsdag blir den hentet hjem, forhåpentligvis bedre enn för. Som substitutt er luftgeväret benyttet og det har gått bra, både stående med/uten trestamme anlegg og fra stolsekken.

10 kommentarer til «Van der Vaart eller??»

  1. det må være mye penger i tottenham for å kjøpe og betale lønn til en så ræva spiller, han hadde vel passa bedre på tørn

  2. Endelig bekreftet. Han er på höyde med Fabregas og blir en hit i PL. Jeg har akkurat värt 150km avgårde å spilt 6.divisjonskamp her i Finland. Mye skog og rette veier. Vant 2-0.

  3. på høyde med fabregas…. det er vel den dårligste vitsen jeg har hørt, han er ikke engang fast på nederland, typisk spiller som er talent til han legger opp men aldri slår til.

  4. The other day, while I was at work, my sister stole my iphone and
    tested to see if it can survive a 25 foot drop, just so she can
    be a youtube sensation. My iPad is now destroyed and she
    has 83 views. I know this is totally off topic but I had to share it with someone!

    My web-site – urcripton.com

  5. Do you have a spam issue on this blog; I also am a blogger,
    and I was wondering your situation; many of
    us have created some nice methods and we are looking to swap
    techniques with others, why not shoot me an email if interested.

    my website: breast actives before and after

  6. This is very interesting, You're a very skilled blogger. I've joined your rss feed and look
    forward to seeking more of your wonderful post.
    Also, I've shared your site in my social networks!

    Here is my homepage: venapro en espanol

Det er stengt for kommentarer.