Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Lånte fjär – JaktAsle Bloggen

Lånte fjär

Jeg er langt unna min kjäre mauser og jaktlysten sliter i kroppen. Derfor var det herlig å få tilbud fra en generös bonde om å låne et gevär. Blir kanskje en liten tur ut i kveld, og helt sikkert i morgen tidlig – rådyr er målet. Helt ukjent kaliber for meg 6PPC, men et herlig Sako gevär med en flott Zeiss 4,5-14 på toppen. Patronene er ikke fryktinngytende akkurat..

Ellers kom det inn rapport og bilde om vellykket jakt på vestlandet. Ottar hadde felt en kronhind med et velrettet skudd – 85 kg utvommet, gratulerer så mye.


Ottar ble sensurert av åpenbare grunner:)

2 kommentarer til «Lånte fjär»

  1. gratulerer ottar. var på vestlandet om helga jeg også, det blei ei hind til laget der også. syns du burde posert i stillongs, det er sånn vi husker deg fra d andre gangene du har skutt

  2. Hadde på stillongs denne gangen også…. Bare litt vanskelig å se under regnbuksen. Eller forstår jeg godt hvorfor bilde er sensurert. Tror ikke serveren til Asle hadde taklet tilgangen dersom det ble kjent at et bilde av meg lå ute på bloggen hans 🙂 Ellers ser jeg frem til neste jakttur til Sverige. Klar for Dov og gris.

Det er stengt for kommentarer.