Historikk elg felt 16.10.2010

Jaktasle-1 er jo plassert sentralt i område hvor jeg skjøt elgen den 16.10.2010. Derfor er det brukt litt tid på gjennomgang av bilder fra kamera (Tottenham imponerer jo ikke særlig i CL). Elgen hadde et opphovnet kneleddet og dårlig utviklede muskler i samme lår. Jeg var nok litt for hastig i konklusjoner til Jaktboss om at det var første dyret på kamera og at skaden måtte ha oppstått 6.6.2010. Det er to forskjellige små okser som har vært på kamera, og det kan tyde på at bilde fra 7.6. er første gang den felte elgen viser seg, men da med tydelig merke over kneet og at det gjør ondt å trå på. Skaden ser rimelig fersk ut da, men kan nok ikke trekke helt sikre konklusjoner. Hvor fort muskelmasse forsvinner er for meg et totalt ukjent område, synes det er vanskelig å se om det er dårlig utviklede muskler 6.6. særlig da den løfter beinet. Se på bildene og døm selv.

Først siste bilde av den i live:
Så første bilde, og med tydlig skade og et bein som er ondt å stå på. Ser det også på video.
Den elgen jeg forvekslet med…
Lite bilder i senere perioder av den. Under søkingen i bilder og video fant jeg også en videosnutt med tre voksne elger samtidig. Det er vist bare å studere vidre. Nå lurer jeg jo selvsagt også på hvor mange elg som eventuelt ikke har vært innom kameraene – har ikke sett noen «nye» under jakta (kort selvsagt) og heller ikke ellers. Uansett er det nok av elg som har vist seg på kamera, men som vi enda ikke har sett under jakta – særlig kuer! Dette blir nok endring til lørdag.
NB! Tottenham klarte å dra i land et respektabelt resultat likevel, tap 4-3. Go hatrick Bale!!!!

En kommentar til «Historikk elg felt 16.10.2010»

Det er stengt for kommentarer.