Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Sporjakt førte til handling ifht hundinteressen – JaktAsle Bloggen

Sporjakt førte til handling ifht hundinteressen

Det ble en liten luftetur søndag morgen. Tenkte først jeg skulle forsøk å finne en felthare, siden det er endel omkring der jeg bor i Finland. Ville ikke gå på åkrene midt i blant husene derfor kjørte jeg til et annet sted, der var det imidlertid pløyd og lite mat for dyra. Kun noen gamle revespor. Tok derfor en bli kjent tur i en annen del av terrenget og fant masser av harespor i granskogen – umulig å finne ut av slikt uten en god nese.
Ønske om hund ble derfor ytterligere forsterket og nå har jeg satt meg opp på venteliste for en Petit Basset. Langtidsplanlegging siden parning først planlegges i april, dvs fødsel i juni/juli og på plass i huset kanskje i løpet av august. Men føler det var viktig å gjøre noe aktivt istedet for å legge planer.
Aktivt søk av jakt avsluttes jo heller aldri og derfor er det booket inn ny vildsvinjakt i februar. Siste helga før galtene blir fredet og nye marker skal besøkes. Håper det blir observasjon av griser en mild februarnatt.
Og forresten ble det en ny nøtteskrike fredag.

En kommentar til «Sporjakt førte til handling ifht hundinteressen»

  1. åssen er det med karantene tid når man tar hund til finland. jaggu godt å få kommet på jakt igjen da vil jeg tro etter å ha jakta på lufthare siden nyttår

Det er stengt for kommentarer.