Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Godt nytt år!!! – JaktAsle Bloggen

Godt nytt år!!!

Årets siste dag og det ble ikke noe jakt i romjula, for kaldt rett å slett. Håpe på litt mildvär og muligheter for å teste litt revelokk, samt harejakt på nyåret. Först er det imidlertid Ungarn som står for tur.

Har sett litt på ballistisk i det siste og på Norma har en fin applikasjon for å se hvordan fabrikk patronene går. Anbefales å ta en titt her for å se hvordan treffpunktet forandrer seg på ulike avstander. Et par tre cm overslag på 100 meter gir ca 7 cm under på 200 m med min ammo. Da behöver jeg ikke tenke på siktepunktet så veldig innenfor mine egne grenser.

Det kjörende villsvinet er igjen i action og håper det blir litt flere skudd för 6.1. Greit å få inn svingen i börsa.

Håper 2011 blir et like bra år som 2010 – satser på en god start og öke etterhvert!!!

En kommentar til «Godt nytt år!!!»

Det er stengt for kommentarer.