Vixen

I dag ble Vixen hentet (takk Fritid & vildmarksliv AB for super service) og Optilock montasjene. Pakken kjentes meget lett, men inneholdt likevel en flott Sako.

Vel hjemme måtte man jo selvsagt begynne å montere. Kikkersikte fra USA er som tidligere nevnt forsinket så Zeissen ble skrudd av Mausern. Optilock montasjene var enkle å montere, og kikkerten var snart klar for å slippes i ringene. NEEEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIII i bestillingens hete hadde jeg selvsagt klart å bestille 1tums ringer istedet for 30mm………………… håplöst typisk.

Ny bestilling av ringer er sendt og mottas forhåpentligvis för helga. I morgen skal politiet få undersöke og snart er våpenkortet i boks.

Avtrekket kjennes bra ut, stokken er smal men det er god balanse i «småen». Testskyting i när fremtid. Måtte jo ta et bilde av våpengarderoben sitt nye medlem, og Mausern syntes også det var på tide å få vist seg frem.