Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 mmmm vildsvinsjakt – JaktAsle Bloggen

mmmm vildsvinsjakt

I morgen på denne tiden sitter jeg i en vakkoja i Skåne og koser meg. Både øre, nese og øyne følsomme for lyd, lukt og bevegelser. Mausern ladd og klar for eventuelle griser som er ute på matsøk. Fikk et par bilder fra åtlene idag og tiden for ankomst ser bra ut. Varsles imidlertid om at det ikke er noen rusning framme vid åtlene, men at det er griser fremme då og då. Velger å teste lykken, jaktsuget er jo som vanlig på topp.

Har også vært innkjøp av hundbur til reisen neste helg. Ble et Ferplast Atlas 40 fra Oslo Zoo Senter, hvor jeg fikk god service. Like spennende som å dra på jakttur blir det når valpen skal hentes.

En kommentar til «mmmm vildsvinsjakt»

Det er stengt for kommentarer.